Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inne i en butik läser jag en tidningsrubrik från tidningen Extra


Rollspel

"Jag har aldrig pippat mig till någon roll" säger Harriet Andersson. 

-Jag har heller aldrig pippat mig till någon roll!

-Kanske för att jag aldrig spelat någon roll! 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-20 17:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha ha,ja du......!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP