Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläntan

Blodröd teckenmängd
lyser fram i såret
mossan rullar ut sin svans
fotosyntesen slickar hällen
stojande som ingens ungar
häftiga på burkläsk
drar ett meståg förbi
och stenen talar nyspråk




Fri vers av svernbygrabben
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-20 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben