Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inte alla sår

Det som har varit,
har inte bara farit;
det har även i minnet varat;
varat i många år,
i många oläkta sår.




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-20 23:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Just så!
Såren läker inte man måste lära sig leva med dem.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP