Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅG INTE VARNINGSSKYLTEN





Han var trött på den kända vägen
som han kört på i flera år


Styrde in på en intressant sidoväg

hamnade i diket




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-21 08:33



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så kan det gå. Fast det kan finnas mycket intressant i diken också :-)
2014-08-25

  Kulkub
Haha ja jag tolkar det som, det nya och spännande var inte så jävla bra.
Bättre att stanna och arbeta på det man har.
2014-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det här kan man tolka på flera sätt...bra...
2014-08-22

  Åsa Njunjes
Sa väldigt mycket på få rader, som vanligt. Bra!
2014-08-21

  louisegirl
Ja hur det kan bli...
2014-08-21

  Lars Hedlin
JA så kan det ibland gå!
2014-08-21

  Maj-Lis VIP
Diket finns lite överallt...fast de inte syns
2014-08-21

    ej medlem längre
Vilken härlig dubbelbottnad text!
2014-08-21

  Lehva VIP
Oj...den här texten träffade mig. Gick rakt in. Tack.
2014-08-21

    Dan Myrbeck
Intressant outsidethecomfortzonewarning!
2014-08-21

  Anya VIP
Jaa dessa sidovägar. Ibland leder de till något fantastiskt och ibland ner i diket.
2014-08-21

    ej medlem längre
Ja här kan man tolka lite som man vill, ur misstag växer känslor, både bra och dåliga..
2014-08-21

  Alva Johnsson VIP

Bra! Du lämnar fritt spelrum för läsaren att
fantisera om vad för slags dike.
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP