Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om svårigheten att fokusera på livets mer betydelsefulla element


I huvudet på en annan apa

En banan.
Två ... eh!
En banan.

En banan.
Två ba....eh!
En banan.

En banan.
Två......uff!
Ett bananskal.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 211 gånger
Publicerad 2014-08-21 11:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Degraderar du dig själv till apa, som darwinisterna/humanisterna?
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson