Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En refräng senare, med händerna över hjärtats slag.

Kalla kårar
Längs skulderbladen
Rysningar följer
Ett mönster
Famnen full
Av trasvingar

Höstvindar med
Kaosskapandet nära
Som frasiga löv
De vars färg har bleknat
Ett uns av eld syns
I det söndertrampade

Med soundtracket
I mina hörlurar
För den där hösten
När de föll
Löven
Framför mig
Under mig och inuti

Det känns flyktig och
Främmande bekant
Som om de bleknat
I takt med löven
Ett uns av eld syns
I det söndertrampade

Det blå i någons ögon
Var is och jag stod
I en allé av färger

Jag grät mig många
Nätter till sömns
Efter att vi legat
I sängen och låtsats
Att elden var där
Den var egentligen
Endast i dina
händer
Startade bränder och
skapade blå formationer
På och under
Min hud




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 352 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-21 12:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken poesi, vackert och sorgset!
2014-10-05

  Anya VIP
Tycker om höstens andedräkt både utomhus och inomhus ( i promenad och förhållande).
2014-08-26

  träsnidaren
Wow. Underbart skrivet. Vackert!
2014-08-23

  Maria Sundelin VIP
Talande.
Kramar
2014-08-21

  Lars Hedlin
Berörs inom ..mycket bra skriftat!
2014-08-21

    ej medlem längre
Startade bränder och
skapade blå formationer
På och under
Min hud

Å vilka rader! Underbar text förövrigt!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten