Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara fri!

Känslan av lyckan flyktig som en vind trots viljan att stanna den här och nu

Likt olja på en våg, tung och sänkande orostanken är fastän jag skyr den likt en härjande sjukdom

Som en tämjare av naturvilda djur önskar jag mig försäkran om din kärleks existens och stannande för mig

Men låsta dörrar vill alltid öppnas även om dess vilja är att skydda dess inneboende
Nej hellre öppna rostlåst dörr och utmana den ovälkomna rädslan
- In med luft fylld av tillit och mod

Och bränn den unkna rädslan till blott intet finns kvar!
Mod!




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 292 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-21 12:16



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Den här tycker jag om...Oh ja Ut med rädslan och In med den friska luften... eller dina egna ord:

"In med luft fylld av tillit och mod"


2014-08-21

    ej medlem längre
tung och sänkande orostanken är fastän jag skyr den likt en härjande sjukdom

vilka bra rader! En hoppfull text!
2014-08-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-08-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ha kul i gränserna för anständighet
fin:ha MOD!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0