Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser du ler

En glimt av glädje ger
en varmvinds pust
jag ser du ler
av nyvaknad lust

ett ögas vrå av hav
från land till land
och kust till kust
en utsträckt hand

andetag i synkront nyss
en märklig känsla av
läppars möte, en kyss
ändå ett och samma hav

hur vågor flyr och möts
när svallet svämmar över
är det inte klippan som nöts
utan det enda vi behöver

en oändlighet av oss och vi
tillsammans i en tid
när lyckan står oss bi
och ger oss frid

i tankens fria liv








Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-21 20:28



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Vågor som smeks ömt av sol
De tackar med gyllene glitter
Du är ju ännu bättre än i fjol!
Jag lägger genast ut denna på Twitter!
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter