Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dynamiska kroppen

Att ta hand om sin kropp
är som att vara dirigent
till en stor ensemble.
Du ska nämligen få alla
vävnader att spela
samma symfoni
i harmoni.


Liv Ranweg




Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-21 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP