Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss hej


Det är ju någonting med dig
och hur hela rummet får lyskraft när du kliver in

Lugnet jag fylls med
glädjen
när du ser som rakt in i mig

Det är ju någonting med dig
och hur du avslutade vårt telefonsamtal nyss




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-21 23:00



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Härlig dikt
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria