Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolossal skillnad

När man är barn; då kan man få åka på kollo. På gamla dar, när man blivit som barn på nytt, kan man få åka på- att bli behandlad som ett kolli.




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-22 11:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fantastiskt fyndigt! Fnissar för fullt... :)
2014-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbart djup i texten!
2014-08-24

    ej medlem längre
Tänkvärt på ett underbart beskrivet sätt!
2014-08-23

  Connie
Sanningen i ett nötskal! Verkligen något att tänka på i våra dagar!
2014-08-23

    ej medlem längre
klockrent!
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP