Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att sträcka ut en hjälpande hand


Vattna blommor

Du, med ditt rika liv:
Dela med dig av gåvorna.
För dig är det helt självklart
att skruva på kranen
och göra dig otörstig.

Se på oss, utan händer.
Vi kan inte själva öppna
några kranar.
Vi står här i våra krukor
och törstar.

Du har ett ansvar,
att vårda oss.
Ditt liv kan inte bara
handla om dig själv.
Hjälp oss växter överleva!




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-22 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson