Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag snö som smälter bort




Det kom in något i rummet.
Kvällen låg öde i parken.
Jag stod vid mitt fönster.
det brinnande gatljuset blinkade
av lätta snöflingor.
Jag kände det som en hand som strök
över min kind,
Vi låg där nakna, tysta och orörliga,
slöt varandras ögonlock.
Jag vaknade till av att någon stängde min dörr
om sej
och gick ut över gatan.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-07 11:46



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ett ögonblick - En fläkt från en himmel någonstans !
2018-05-31

  Nanna X
Det var kanske en ängel på besök? Vacker titel som återkommer i slutraden.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg