Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Göteborg – Stockholm


Mellan städer efteråt

ville, ville inte, var väl rädd
men dina ord blev kvar
täcker mig nu som en hinna inuti
du talar om min hud och den pyser
en kemisk reaktion
har du orsakat
på mig

ville inte, vill, jag vill
ge mig vin, ge mig mod
att sakta in
våga möta din blick
utan att flacka med min




Fri vers av marianela
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-22 16:03



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
Gillar den här. Känslorik och uttrycksfull
En följsam och dynamisk rytm när man läser den.
2016-06-11

    ej medlem längre
Det här, inte hackiga, utan smått gulpande flytet i texten får den att bli så levande. Gillar starkt!
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela