Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrkesliv


Nyss uppstigen
strålar observatören
över bordslandskapet
kniv och gaffel
rycker i kopplet
kartan luktar nubakat




Fri vers av svernbygrabben VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-22 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP