Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joukos begravning

 

 

varför en simtur?
varför på botten?

 

på kistan
böjer rosor

toner kastas runt
fastnar
rullar ner

ligger under
betraktarens bleka kanter

står som en remsa
bland andra

herrcykel
ensam
en trekant

detaljer
sköljer kinder
saltar sår

snedförmedlad

oändligt är  förtroendet
saknaden min


tiden glöd

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-22 23:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord som ger mig många tankar om bl.a. sorg.
2014-08-24

  SatansSon
varför applåderade du inte texten du läste av mig? varför? här är det interaktion som gäller. vill man inte interageakan man bäst börja blogga. nu måste jag lyda mitt samvete. inte förråda mig själv utan helt enkelt blocka dig.,
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod