Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamsterhjulet

Du tror du jobbar för att betala räkningarna
du tror du jobbar för att få ett bättre liv.
men får du ett bättre liv av att aldrig hinna
se dina barn växa upp. Du ger bara näring till
detta perversa samhälle. Men det tragiska är
att detta hamsterhjul är någonting du inte kan kliva av.




Fri vers av Låt mig alltid vara fri
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-23 02:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Marknaden behöver oss
för SIN konsumtion"
Insiktsfullt,smart skriftat!!
:)
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Låt mig alltid vara fri