Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

I knaster och brus,
ifrån nånstans långt bortifrån,
gör sökningar,
börjar att urskilja nåt ur ett sorl,
något flyger ut ur en kapsel ur en sond..
Åt två håll som ett gult ljus,
åt två håll som ett sjukhus,
ibland rivna väggar,
ibland förstärkta murbruk,
åt alla håll korsande linjer,
en mark fylld av anakronismer under ett hål i skyn.
Här! Där brott ständigt lönar sig för lagens hus,
Här! Där konsten själv är en taveltjuv,
Här där allt försvinner runt hörn,
dyker upp runt hörn,
blommor fyller rummet hos varje älskling jag är vaken nu.




Fri vers av nånja
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-23 14:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kaos som knyts fast av blommorna som fyller hela rummet. Egen stil. Bra!
2016-12-30

  Nanna X
intressant kaos, hemtrevligt på något vis.
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

nånja