Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritar ett hjärta i min hand

Ni spänner fast mej nu, sänker ner nånting mot huvudet,
och jag ser sakta väldigt fort hur ni tänder stubinen till min förtvivlan,
men i det kan jag ändå inte se nåt under er slocknade lampa,
det blir bara ännu tydligare att det gått ännu en propp i er aganda.
Jag gör motstånd, ljuger, skådespelar men är misslyckad som robot,
i panik säger jag vad som helst i stund av för mycket tortyr.
Ni får det ni tror ni behöver, jag får en spruta och somnar in,
när jag vaknar är jag där ni håller alla som aldrig nånsin har kommit tibaka.
I den korta stunden ni förbereder er,
innan ni helt gör mej ti någon annan,
är något i mitt blod fortfarande för det på andra sidan vattnet,
ritar ett hjärta i min hand vinkar ifrån Shutter Island..




Fri vers av nånja
Läst 428 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-23 14:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj...känns som en mörk mardröm. Undra om diktarjaget var patient 67???
2016-10-23

  Nanna X
hoppas du klarar dig bättre än Teddy i filmen (boken).
2014-09-28

  i af apa
fint fångat
med filmiskt
slut på nåt
sätt...
2014-09-21

    Lars Gullberg
Du fångar verkligen känslan.

Bra
2014-09-08

  menspoeten
Så bra, och ont, som i att den känns.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

nånja