Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohayo

Oktober är maj fyller på med saliv i glas,
Ocarina of time slash Nyckelfågel portaler,
koala går in i powernaps å espresso,
spår av ömsade skinn igenom en död logik.
Vild vallhund och resande herdes creol, gaggagogo,
myskoxe, mendokuse, ingefära,
är nog hit ur här för en akupunktur som inte är för dockor?
Ok, manövreringsutrymme tvångströjas språng in i det okända,
swoosh ut i inga skyltar,
sticka ut hundvalpsögon på slagg,
posta tupp ti stensättare ti tempelruin..

Känslan är redbon woodsai,
ohayo fast på kvällen,
hej pangea homies!
Bubblor,slungor,luffen,kringelkrokigt,
spåra pumphus fläta pannrum,
karta cupid sjökort..

Dygnet runt,
inga minskande öppetider,
följer dödviktsdumpningarna ut ur flipperkulornas huxflux-rytmer,
i substrukturers puls,
gluggar för hubble-bilder,
luppar teskedsgummor i tunnlar med varsina utgångspunkter i en sprinkler.
Måleri, krokimodell,
återgivning något påklätt,
skogsstig, motorväg,
blå is, underjordiska floder.
Lådvis, nummerordning, lås,
åktid, rum i fönster, olik.
Fluga på väggen,
förbi köttätande blomma,
viskar, mygga i bärnsten,
blåsippa..




Fri vers av nånja
Läst 449 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-23 14:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Blåsippan på slutet lyfter... håller med De Underjordiska....denna skulle läsas högt.
2017-01-03

    Lars Gullberg


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

estradpoesi
som borde läsas högt

jävligt bra
2014-09-07

  Lione
Oj, vilken underbar blandning av ord
2014-09-05

  i af apa
hubbabubba...
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

nånja