Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KaTTEN PÅ NATTEN

Nattens stjärnor tindrar vackert på natten
i skogens mörker vandrar katten
på jakt efter sitt byte
efter sitt längtande kämpande byte
råttan ligger stilla och vill inte synas alls
med kattens speciella syn hugger han in dennes hals
råttan kämpar en meningslös kamp
nog fan var det här bättre än svamp
somnar nu intill sitt byte
det lilla nu döda knyte




Bunden vers av Spindeln7110
Läst 84 gånger
Publicerad 2014-08-23 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindeln7110