Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret

när mörkret lägger sig över min kropp

ser jag ändå ljuset bredvid min själ

där mina händer ändå alltid håller sig kvar

vid mina vackra änglabarn alla dar




Fri vers av Spindeln7110
Läst 62 gånger
Publicerad 2014-08-23 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindeln7110