Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärr på mitt hjärta


jag har vandrat genom genom livet

med smärtans smaker på mina läppar

förvrängda aromer från våldsamhetens hat

som våldtagit hela min kropp


där ett litet ärr på mitt hjärta

nu har satt djupa spår i min själ

skador som aldrig mer kommer att läka

plågor som lever kvar i en förvildad dröm


här oförmögen och förlamad av rädslornas frukter

som nu mättar min totala tomhet

jag vill smaka på kärlekens buffé

som ger mig kraften tillbaka i min själ


om jag fick välja

så vill jag bli omsvärmad av er mina barn

likt färgglada fjärilar i en vacker dans

känna doften av er äkthet och glädje

hålla er i min famn


ni förvandlar mörkret i mig till dag

jag bländas av er kraft

er närhet gör mig så otroligt stark

ni är ljuset jag aldrig haft




Bunden vers av Spindeln7110
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-23 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spindeln7110