Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på gränsen - där slutar semestern, hoppas i alla fall

molnen har dragit över
småorten finns nästan inte ens på kartan

resan är fimpad här nu, ykkykk-blixtlåsen slutna
jo, det är nattsvart, i den blommiga sovpåsen

 

du rullar av mig

sockorna med tårnas

vita näckros kronblad

 

lite genant, innan det är en ny dag hasplar du ur dig

att du faktiskt nästan längtat

 

då har solen ställt sig emellan
två tallar och lagt din agenda

på berghällen utanför tältet med våra tomburkar

 

morgonen kommer i en kullerbytta, strax efter skymningen

när du tänker komma hem vill du
gå bort igen, det här

är din plan




Fri vers av wayward - taiga
Läst 547 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2014-08-24 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga