Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysmask






De båda kustremsorna
känner inte till varandra.
De bär på olika arter.

Jag sprang ovanpå
men visste inte om tunnlarna
där hjärtslagen ekade.

Visste inte om blommornas själar
fåglarnas sånger.

Människorna kom långväga från
på besök

slog sej ned
och utforskade
utarmade

och lämnade allt
som ett tomt skal




Prosa av Lars Gullberg
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-24 10:39



Bookmark and Share


  Nanna X
magisk!
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg