Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om livets kretslopp och dess gåvor


En uppenbarelse

Så, mina vänner,
gå ut i världen.
Förklara för alla
att ni har upplevt något
bortom ert förstånd.
En lyrisk apa satt
vid en dator och skrev
alster som måste komma
från en annan del
av djungeln.

Av banan är du kommen.
Banan ska du åter varda.
Låt oss alla ryckas hän
och kasta våra skal.
En naken banan
är en pånyttfödd banan.
Jag har sett ljuset
i palmens topp.
Där hänger den
bästa klasen.
Där är bananerna finast.




Fri vers (Fri form) av BoOttoOlsson
Läst 224 gånger
Publicerad 2014-08-24 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoOttoOlsson
BoOttoOlsson