Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För hundra år sedan i bördiga Halland


livet kring åarna

kvarnar
malde
det som
bröd skulle bli

mäniskorna
slets ned
långsammare
än korn

och gavs
hem med
stampat golv
och tre väggar

var det
som att
begravas i
kista

utan lock?




Fri vers av Bengt VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-24 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP