Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får aldrig veta

Du får aldrig veta

Du får aldrig veta
Vad jag känner

Det är ingen idé
Att visa dig det

Det är slöseri med tid
Att försöka förklara det för dig

Det är meningslöst
Att ens nämna det för dig

Du är för självupptagen
För att bry dig om någon annan

Du får aldrig veta
Hur mycket jag älskade dig

Och nu är det försent




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-25 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros