Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Lisa för själen

Hon heter Lisa

Hon är inte bara en underbar vän

Hon är helt enkelt en lisa för själen




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-25 11:59



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Ett namn med betydelse!
2014-12-08

  Connie
Den satt fint!
2014-08-25

  KattenKin VIP
Så passande blir det när bitarna faller på plats.
2014-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Hon har ett namn som till fullo passar hennes personlighet!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP