Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara lögn och förbannad dikt

Allt jag skriver

är inte bara

lögn och förbannad dikt

Det  är både

sanning och lögn

förvandlad till dikt




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-25 12:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Poetens frihet!
2014-08-25

  Connie
Du skjuter skarpt idag ;)
2014-08-25

    ej medlem längre
Bravo!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP