Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner inte till ditt namn

Du kommer emot mig
med blommor i din famn,
jag älskar dig
men känner inte till ditt namn.

Din närhet
är för mig
en trygg hamn.

Hand i hand
går vi barfota
genom gräset.

Vi lyssnar
till vindens sus.

Kom,
så följer vi
stigen ner,
o går in
i kärlekens hus.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Henrik Jakobsson
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-25 14:59



Bookmark and Share


  aol
Vacker dikt med känsla,gillas
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Jakobsson