Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfarbror

Jag har tröttnat på att vara lekfarbror

åt vuxna människor.

Dom får väl för sjutton

växa upp nån gång!




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-26 09:39



Bookmark and Share


  Connie
Jag trivs bättre med barn än med de vuxna. Vi slutar inte leka för att vi blir gamla, vi blir gamla för att vi slutar leka!
2014-08-28

    Sefarge VIP
Ibland är det bättre,att vara
Med Barnen i sandlådan.
Än bland Vuxnas Ränksmideri.
Fast då kommer väl Polisen och tar en.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP