Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gränslandet

Du är skön
När du är svår
När du är stor i min värld
Sökande hårda läppar
din tunga en het pil
Vart för du mig?
Jag kommer två gånger med dig
inget simultant
Efteråt ett hot
Jag trodde det var besvarat
det är inte första gången
jag tar fel




Fri vers av ing
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-26 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hotpilar+
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing