Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

Sällan är det något som berör mig
Jag kan bara se mig själv i spegelbilden
när musiken står på
Tusen små hål
in till
det jag skäms för mest
Jag kan inte kyssas
eller gråta
inför annat än skärmar och speglar




Fri vers av ing
Läst 306 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-26 10:42



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Berörande text i sin träffande enkelhet.
Modigt. Det skär rakt igenom skärmar och speglar.
2014-11-29

  cilax VIP
jätte fin
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing