Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Replikskifte

"Ni har ju fått en ny chef i företaget, en före detta överste."

-Ja han pekar med hela handen!

"Ja men han pekar ju åt fel håll;

och ibland pekar han ju bara finger

åt kunden."




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-26 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP