Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
börjar bli lite för gammal för metoden...


Tanka 26.8.2014 (Senryu)

 

meningsfullt nattvak:
hinner till morgontåget,
slipper försovning

 

hur klaras ekvationen?
dagssuss bäddar för vaknatt

 

 

2014-08-26    15:13




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-26 14:31



Bookmark and Share


  Connie
Vilken bra beskrivet av dig vardag!
2014-09-04

  Eva Langrath VIP
Fint skaldat
2014-08-26

  Hans Christian
Jättefint diktat ! Höll själv på med Tanka för länge sedan. Här har du verkligen fått till det :o)
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP