Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vänt dig om

Söder om speglar
strax norr om din doft
millimetrar in

där

vid en torr kanal
en sällsynt droppe
en skimrande tår

du

kanske hade sett
om du vänt dig om
när din doft blev min

var

gång du gick förbi
var gång du stod still
vänd bort från min kind.




Bunden vers av Lizzarde
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-26 20:27



Bookmark and Share


  den nakna poeten
oj så otroligt vackert och välformulerat du har verkligen fångat tillfället med känslan av lustens magi i kärlekens oupptäckta otroligt lust fyllda tårar som trängs ur ögonens port jätte bra skrivet grattis bravo !
2014-09-04

  Lena Själsöga Keijser
du målar med orden
just genom dina penseldrag
framträder
tvenne stämmor
2014-08-27

  anita VIP
Bra skriven
2014-08-26

  Lione
Vad fint
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde