Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÅSIKT






Det är bättre att vara en bra kopia

än ett dåligt original




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-08-27 09:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Huvudsaken är nog att man är sej själv, men jag förstår din tanke...
2014-08-29

    AgnesKenshin
nä, så tycker inte jag. fast man får tycka precis som man själv vill.
2014-08-29

  bittemi VIP
Ja som person vill jag nog vara original
på gott och ont
2014-08-28

  Ljusletaren
Vill hellre vara ett dåligt original och gå mina egna vägar *ler* /kram
2014-08-28

  ULJO
Kanonbra insikt
2014-08-27

  Lehva VIP
Intressant tanke...som ofta är väldigt sann:-)
2014-08-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ej kopia ej original, mitt smeknamn är unique.
2014-08-27

    ej medlem längre
Nog kan det vara så allt:)
2014-08-27

  Alva Johnsson VIP

Är jag ensam om att inte vilja vara något av det.
Jag vill vara "mej själv"
2014-08-27

  Lars Hedlin
Håller med;)
2014-08-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt tänkt!
2014-08-27

  walborg
Litet kul detta - men jag tror faktiskt att var och en är ett original och unik
2014-08-27

  Sofhia Wirström
bra och klok
2014-08-27

    Dan Myrbeck
Bra och finurlig!
2014-08-27

    ej medlem längre
Klockrent!
2014-08-27

  Anya VIP
Vilken intressant tanke. Ibland kan det nog vara så... tänker på fosterbarn och fosterföräldrar. Men man kan ju också tänka ytligt på märkeskläder och billiga kopior från Thailand.
2014-08-27

  Connie
Wow, den sitter som en smäck!
2014-08-27

  louisegirl
Precis....Helt rätt!
Bra skrivet!
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP