Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmer

Flimmer
Skimrande flarn i en underström
Du är yrseln i ett omöjligt mönster

Underjordisk byggnation
Liksom scener ur en dröm
Du stannar bakom ögat en stund

En kort vision
En svala framför solen
Du är en brytning på en hundradels sekund

Spröda fingrar
Dansande på en stilla damm
Min tystnads membran vibrerar, lövlätt

Kan jag älska dig?




Bunden vers av blekhet VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-27 10:13



Bookmark and Share


  i af apa
riktigt bra!!
2014-12-16

  KYREUS of Sweden
Right on.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP