Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgnar

 

sparade blick
gömda i Vem bryr sig

vänder sol
stryker mot

att titta åt sidan är annat än
att svänga in i okänd gränd

blick som utför ett svep
dimmar mig

morgnar svider kallt
oss i fyrens kattguld

kom in i värmen
läs instruktionerna

betala sedan
välj din bila




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-27 12:38



Bookmark and Share


  Nanna X
dagen har sitt pris...
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch