Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

192 m³/s

kan
du visa
mig hur man
väver hängmattor av ditt
hår kan du visa mig
hur du fiskar stenbiten med dina
händer kan du lära mig att klättra
borti Björnberget kan du inreda vårt dödsbo under
vindfällena.




kan
du
ta en tugga
utav
Botsmarksblocket




Fri vers av Alex Dirk
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-27 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här gillade jag. måste försöka ta en tugga.
2014-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Alex Dirk
Alex Dirk