Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik:traditionell Text: Fritt efter Evert Taube Val 2014


Vaggvisa för stora barn

Byssan lull, koka kittelen full

med löften som inte kan hållas

byssan lull, koka kittelen full

tre äro tingen de goda

den första är vår tro

den andra är vårt hopp

den tredje är vad jag kan vinna




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-27 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP