Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi



Innan lampan lyser
hittar du okända ställen
med dina händer
i mig


och jag myser

tills kroppen behagligt
njuter av dina rörelse
och du njuter
i oss




Fri vers av Ritva
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-28 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva