Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröda droppar

I din kropp speglas stegen
som leder mig fram,
till din värmande ånga
din druvröda barm

vita fingrar om halsen
ditt blod ska bli mitt,
mina fastlåsta tankar
snart dansar de fritt

i din andedräkt minns jag
men tar dig ändå,
för mitt kokande inre
finns blott Du Merlot.




Bunden vers (Rim) av Lizzarde
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-28 17:50



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Fint och snitsigt gjort! Bra!
2014-08-28

  Li-Lo
likt Lorelei har många förförts och drunknat i lockelsen

bitterljuv beskrivning, vackert
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde