Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min översättning av luomos tessio


tessio

jag antar du tänder mig
när du är väck
i mina ögon gick det aldrig fel
för det var våra ord

iväg igen för att få till det ensam
det gick alltid snabbt
men världen kommer inte till
och skapades inte för oss

det är lugnt?

kanske tände du mig
när du skadar och
får alla att komma
i dina magiska experiment

i ditt tillägnande försök
svarade jag inte när du rang
kalla det vafan du vill men inte lögn
det är mitt livs tankar

toppdälvande läsketuss
det är lugnt för
jag klarar mig
utan dessa kvinnor




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-28 18:20



Bookmark and Share


  objekt3
puss.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd