Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raameen



Flickan på åsnan på en kulle
drömmer sej upp
i månens sken. Hennes ögon glittrar

Hennes namn
är Raameen
och det börjar bli kväll


vattnet i lerkrukan
är kristallklart och kommer från
bäcken bakom dalen.

Ovanför följer
solstrålar hennes rörelser.
Hon är fri
som fåglarna högt i skyn








Prosa av Lars Gullberg
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-05 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg