Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar för att renas

Tårar för att renas
Tårar för att frigöra min själ från all sorg, negativitet och tragik
Själsig tårsipprande meditation

Jag mediterar ut mina tårar
och
allt fult som jag måste detoxa själen, hjärtat och kroppen ifrån.

Tårarna följer med från det inre och följer musikens känsloväckande ljudströmmar.
Rinner längs med kinden

Droppar sakta
I en vacker tårpöl

Kristall
glittrande
renad

en tår som är helt ren
helt äkta

smutsen från det inre har i ögat
hunnit omvandlas till något
vackert

en tår
likt en dyrbar, värdefull och helig diamant

likt de allra finaste ädelstenar och mineraler på jorden

safirer, rubiner

en tår är mer värld
än så
för det är ens själ fullständiga renande

Tårar är själens meditation
själens sätt att få ut det inre som grott

***

Nu,
äntligen
kan jag vara lugn
då jag fått ut allt




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-28 22:29



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Det är så det är. Ibland kan det vara oehört befriande att få gråta ut. För att sedan få känna en själslig ro.
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

jamming223