Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamant

Jag trodde jag blivit härdad
hård som en diamant.
Att jag aldrig skulle känna
som jag känt förut.

Men så kom du och ändrade allt
och slipade den diamant
som en gång varit jag
till den vackraste av former.

Med dig är jag inte svag
men ändå så formbar
till något mycket vackrare
än det jag en gång var.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-29 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed