Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ FLYGPLATSEN






Semestern var slut

Han letade i fickorna

Konstaterade med en suck

Inga pengar i dessa byxorna
och inga byxor hemma




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-29 07:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Då gäller de att skaffa
spenderbyxor!
2014-08-29

  Lars Hedlin
JA stackarn där!
2014-08-29

  Klara Ord VIP
Ack ja. Ett sms-lån kanske? Om inte mobilen är borta med byxorna?
2014-08-29

  Lehva VIP
Hopplös situation. Underfundig, ironisk text.
2014-08-29

  Ljusletaren
Så det kan gå *ler*
Får mig att tänka på Coops reklam där mamman betalade den vuxna sonens mat. Pengarna gick till resan och till den nya kommande resan/ kram
2014-08-29

    ej medlem längre
Kostar det så smakar det...
2014-08-29

  louisegirl
Oj då, det var ingen lätt sits..;)
2014-08-29

    ej medlem längre
Stackarn, ibland är det lätt att vara efterklok.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP