Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten

När du kommer mig till mötes;

destillerad

ur mina minnen,

tankar och erfarenheter.

När du bara kommer,

-kommer ut ur min penna.

Då blir jag också

tillfredsställd.

 

Emotionellt                                                                                          




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-29 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP